Kostvejledning

Kostvejledning – vejen til en sund livsstil

– Er du træt af yo-yo vægt.

– Have en større livskvalitet.

– Have mere overskud i hverdagen

– Starte på et nyt jeg.

Pakke 1.

12 ugers forløb.

1. konslutation vil du blive målt 5 steder på kroppen, lavel en krops analyse, vejet og vi beregner din fedt %, kropsvæske %, muskelmasse, knoglemasse i kg. Metabolic alder( krops alder )BMI. Vi taler om dine nuværende kostvaner, din dagligdag, arbejde, event. motions vaner,din vægt historie, hvad skal der til for at du når det resutat du ønsker.
Ud fra denne samtale vil jeg udarbejde en skrændersyet kostplan for en uge, med det du kan lide, det vil blive sendt til dig pr. mail eller pr. brev. Vi laver en målsætning for din rejse. Den tager ca 1 time.

Opfølgnings konslutetioner vi du blive vejet, fedt% måling og vi taler om hvordan det er gået.hvor er dine styrker,hvor kræver det lidt mere af dig ca. 20 min.

Hver 4 uge bliver du også målt, samt ser din metabolic alder, så vi kan se dine resutater.

Du vil hver anden weekend modtage en mail med et par opskrifter, og lidt gode.

Du har mulighed for at tilkøbe kostplaner.

Pakke 2.

Kostvejledning.

Du vil blive målt, vejet, udmålt fedt%.knoglemasse, metabolic alder, Vi taler om din vægt, historie, mad og motionsvaner, taler om din ønske vægt, hvad der skal til for at nå dit mål. Efterfølgende vil du modtage pr. brev en skrædersyet uge kostplan, med det du kan lide. Det tager ca. 1 time.
Der vil ikke være opfølgning på dennne. Men man kan tilkøbe sig opfølgning

Kostplan.

Ud fra din alder, vægt, højde som du sender til mig, talie/hofte radio, vil jeg udregne hvad dit behov er, og ud fra det lave en kostplan, som jeg sender til dig.

Opfølgningsvejning. Du vil blive målt, vejet, lavet en fedt% målning. Vi taler om hvordan det går, om hvad er svært, hvad er mindre svært. Det tager ca. 30 min.

Kostvejledningen kan foregå her i klinikken, jeg kan også gøre det over skype eller telefonen.

Dit liv – dit valg.

Jeg foretrækker og sætter pris på, at behandlinger og vejledninger bliver så personlige som muligt, da de herved giver det bedste resultat. Sammen vil vi udarbejde en plan der er tilpasset dine individuelle behov og målsætninger. Du vil være den styrende i hele forløbet og min rolle består primært i at inspirere og vejlede.

Lad os sammen påbegynde rejsen mod en ny sund livsstil med overskud i hverdagen.

Tør du tage kampen op mod din gamle livsstil.